Dinamo a defilat spre al patrulea titlu consecutiv! Turda a obținut din nou medalia de bronz în fața CSM-ului

0
1999

Dinamo n-a întâmpinat nici cea mai mică problemă în al doilea meci al finalei cu Constanța, pe care l-a câștigat cu 33-19 (21-10). „Câinii” devin astfel campioni pentru a patra oară consecutiv și pentru a 16-a oară în istorie.

Scorul vorbește de la sine despre diferența dintre Dinamo și Constanța din meciul al doilea al finalei. După 33-26 în prima întâlnire, de la Constanța, „câinii” s-au impus și în meciul al doilea, de data asta și mai categoric. A fost 33-19 pentru dinamoviști, după un meci dominat autoritar și în care tunisienii campionilor au dat din nou recital, marcând împreună 16 goluri.

În finala mică, Potaissa Turda a învins pe CSM București cu 32-23 și ia bronzul pentru a doua oară consecutiv în fața echipei din capitală. Ambele echipe vor reprezenta însă România în sezonul viitor al cupelor europene, în Challenge Cup.

În disputa pentru locurile 5-6, AHC Dunărea Călărași a învins pe CSA Steaua București cu 32-30 (13-13, 28-28), după aruncările de la șapte metri, și termină pe locul 5 în Liga Zimbrilor. Poli Timișoara și CSM Focșani vor juca meci decisiv pentru stabilirea echipei de pe locul 7, după ce focșănenii au câștigat ieri al doilea meci al seriei cu 36-31.

Rezultatele zilei (click pe scor pentru marcatori):

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY