Dinamo a confirmat transferul lui Octavian Bizău!

0
1047

Managementul echipei de handbal Dinamo a perfectat transferul unuia dintre cei mai valoroși tineri jucători români. Internaționalul de tineret Octavian Bizău (22 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu campioana României. ”Pentru mine, este un mare pas înainte”, a declarat jucătorul.

Născut pe 21 noiembrie 1997 la Baia Mare, Octavian Bizău a fost format la Academia de handbal Minaur. În 2016, el a venit în București, unde a jucat la CSM (2016-2017 și 2019-2020) și la Steaua (2017-2019). Octavian Bizău are 1,94 metri înălțime și poate juca pe posturile de coordonator și inter stânga. În ultimul sezon, el a marcat 53 de goluri pentru CSM București.

Ștefan Constantin, antrenor Dinamo: ”Am reușit un transfer foarte bun, al unui jucător tânăr, cu calități deosebite. Un jucător internațional român, care cu siguranță se va integra în lotul echipei. Sper ca în scurt timp atât el, cât și Tudor Botea să devină jucători de bază, atât la Dinamo, cât și la echipa națională, pentru că ne gândim și la handbalul românesc”.

Octavian Bizău: ”Mă bucur că m-a transferat la cea mai puternică echipă din handbalul masculin românesc. Pentru mine este un mare pas înainte. Îmi doresc să câștig cât mai multe trofee și abia aștept să joc în sala Dinamo având susținerea celor mai tari suporteri din țară”.

sursă: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY