Dinamo a câștigat pe terenul marii sale rivale, Steaua! CSM București a trecut de Constanța, Liviu Andrieș a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Făgărașiului!

0
4336
Gheorghe Irimescu

Primele patru partide din ultima etapă a turului s-au consumat astăzi. Cu siguranță, capul de afiș a fost derby-ul din Sala Polivalentă, dintre Steaua și Dinamo, adjudecat de câini cu 22-19.

Dinamo a controlat meciul cu Steaua, într-o partidă la care au asistat ambele galerii după o pauză de zece ani de zile. Cu această victorie, „câinii” s-au apropiat de liderul HC Dobrogea Sud Constanța la un singur punct, după ce acesta a pierdut în fața CSM-ului, scor 24-28. Vicecampionii au ajuns la cinci victorii consecutive și atacă podiumul Ligii Naționale, acolo unde se află Potaissa Turda. Ardelenii au învins pe Dunărea Călărași, 34-31, într-o partidă decisă în ultimele zece minute.

La Făgăraș, echipa din localitate a câștigat partida cu HC Adrian Petrea Reșița, la debutul lui Liviu Andrieș pe banca tehnică. Brașovenii au recuperat un deficit de șapte goluri, 11-18, și au câștigat cu 25-23, după ce au câștigat ultimele trei minute cu un parțial de 3-0!

Programul etapei în continuare (click pe rezultat pentru marcatori):

sursă foto: globalsports.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY