Differdange, o necunoscută pentru Odorhei: „Să nu uităm că sunt amatori totuși”

0
1289

vlad cabaHC Odorhei a avut parte de o tragere la sorți favorabilă în optimile Cupei Challenge, urmând să întâlnească pe Red Boys Differdange, reprezentanta Luxemburgului, la care evoluează și românul Răzvan Cenușă.

Totuși, adversarul din optimi reprezintă o necunoscută pentru HC Odorhei, dar mai sunt două luni până la primul meci cu luxemburghezii, timp în care Vlad Caba poate strânge informații. „O să luăm informații despre ei. Nu sunt o echipă despre care să apară informații prea multe. Nu trebuie să uităm că sunt amatori totuși. Așteptam cu încredere oricare echipă ar fi venit. Suntem mulțumiți, dar oricare ar fi fost adversarul, ne gândeam doar la calificare. După meciul cu Cupa României vom începe să strângem informații despre ei, vedem ce vom stabili, când și unde vom juca meciurile. Trebuie jucat însă serios.”, ne-a spus antrenorul echipei.

Legat de prima parte a sezonului, Vlad Caba se declară foarte mulțumit de prestația echipei. „Cum aș putea să nu fiu mulțumit, când la ora asta suntem pe primul loc ? Cu excepția a două meciuri slabe în deplasare, cu CSM și cu Dinamo, și a meciului cu Suceava de acasă am avut un parcurs bun. Ne-am revenit și am reușit să terminăm anul în progres, am avut rezultate bune, sunt mulțumit. Nu am luat în calcul să aducem jucători noi la echipă, avem un lot echilibrat și cu experiență.”, a concluzionat Vlad Caba.

Primul meci cu Red Boys Differdange este programat în weekend-ul 14-15 februarie, la Odorhei, returul fiind o săptămână mai târziu.

sursă foto: Dragoș Asaftei

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY