Derby amical sub Tâmpa

0
1170

corona brasov 13-14Sala Sporturilor din Braşov a găzduit un meci amical, de pregătire, între prim divizionarele de handbal Corona Braşov şi HCM Roman. Echipa din Roman a descins la Braşov, în vederea disputării Supercupei României, marţi, 26 august, astfel încât a folosit acest prilej, ca o ultimă verificare, înaintea disputei cu HCM Baia Mare.

A fost o partidă cu două reprize distincte. În prima parte, Corona a evoluat slab în apărare, poarta a fost ca şi inexistentă, iar HCM Roman a făcut ce a vrut, încheind în avantaj, care putea să fie chiar mai clar: 19-15. După pauză, Denisa Dedu a închis poarta echipei braşovene, având o evoluţie de excepţie, astfel încât Corona a prins curaj, a avut mai multă siguranţă în evoluţie, recuprând gol după gol. În această situaţie, echipa de sub Tâmpa a terminat învingătoare, cu 29-26. Cele mai multe goluri le-au înscris Zamfir şi Chiper – câte 6 goluri, Hotea – 5 goluri, pentru Corona, respectiv Agrigoroaie – 6 goluri, Toskovic şi Băbeanu – câte 5 goluri, pentru HCM Roman. De remarcat că partida a fost arbitrată de…Mitică Berbece, antrenorul secund al Coronei!

Corona îşi va continua testele de verificare, organizând la sfârşitul acestei săptămâni ,,Memorialul Dumitru Popescu Colibaşi”, la care vor participa echipele ”U”Alexandrion Cluj, HC Zalău şi CSM Unirea Slobozia. Programul partidelor :

Vineri, 22 august :
ora 10:00    Corona Brașov- ”U” Alexandrion Cluj
ora 12:00    HC Zalău – CSM Unirea Slobozia
ora 17:00    Corona Brașov – HC Zalău
ora 19:00  ”U” Alexandrion Cluj – CSM Unirea Slobozia

Sâmbătă, 23 august :
ora  10:00  ”U” Alexandrion Cluj – HC Zalău
ora  12:00   Corona Brașov – CSM Unirea Slobozia

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY