Debut reusit al junioarelor la Campionatul Mondial

0
1485

romania junioare florentina craiuEchipa națională de junioare a câștigat primul meci de la Campionatul Mondial, fără probleme, 34-20, împotriva Argentinei. Pentru România urmează un alt meci facil, cu Uzbekistan, care a reușit contraperformanța de a primi 60 de goluri în meciul cu Danemarca.

Problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, tricolorele mici arătând încă din start că valoarea lor este superioară. Sud-americancele au rezistat însă în primul sfert de oră, după care România s-a desprins decisiv, intrând la cabine cu un avantaj liniștitor, care a crescut până la finalul meciului.

Dana Abed-Kader, refăcută

Singurul semn de întrebare înaintea plecării în Macedonia era legat de prezența Danei Abed-Kader la turneul final. Jucătoarea de la Școala 181 a fost recuperată și a jucat în meciul cu Argentina, marcând de trei ori în meciul cu Argentina.

România-Argentina 34-20 (16-9)
România: Ion (o intervenție), Roșca (6 intervenții) (portari), Bazaliu 6 goluri, Laslo 5, Ostase 4, Abed-Kader 3, Andrei 3, Craiu 3, A, Ilie 3, Bucă 2, Corban 2, Carașol 2, Taivan 1, Vasiliu, F. Ilie
Argentina: Dominici (3 intervenții), Soriano (2 intervenții), Casasola 6 goluri, Mazza 4, Pippo 2, Sans 2, Carletti 2, Urban 1, Romero 1, Olmedo 1, Lacazette 1, Bonnazola, Chiauzzi, Gavilan, Martinez, Rabino
Aruncări de la 7m: 5/5, respectiv 6/5
Eliminări: A. Ilie, Vasiliu, Ostase, respectiv Romero, Pippo, Lacazette

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY