Debut în cupele europene pentru Corona Brașov și CSM Ploiești!

0
2700

Două din reprezentantele României în Cupa EHF, Corona Brașov și CSM Ploiești, vor debuta vineri și sâmbătă în noul sezon european. Dacă situația Coronei este clară, fiind favorită certă la calificare în fața bosniacelor de la HZRK Grude, soarta Ploieștiului este complicată.

Deși au amenințat că nu vor face deplasarea în Feroe, opt jucătoare și cei doi antrenori au plecat totuși pentru primul meci din istoria Ploieștiului în cupele europene. Lotul deplasat de Neven Hrupec și Daniel Gheorghe este format din Dragica Tatalovic, Alina Ifrim (portari), Andreea Chiricuță, Izabela Mitrescu, Daciana Balaban, Marina Dmitrovic, Carmen Gheorghe și Ionela Dinu. Alte două jucătoare nu au făcut deplasarea, Iryna Shutska neavând viză, iar Ivana Bozovic nefiind refăcută complet.

Corona Brașov în schimb nu va avea probabil emoții la calificare, în condițiile în care ambele partide se dispută pe teren propriu. Conducerea clubului a stabilit ca prețul unui bilet, valabil pentru un singur meci, să fie de 15 lei.

HC Neistin-CSM Ploiești va avea loc sâmbătă, ora 21:00, în timp ce dubla Coronei este programată vineri și sâmbătă, ambele cu începere de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY