Debut fericit pentru Constantin Ștefan la Roman: „Sunt mulțumit de lot, dar trebuie să lucrăm în continuare!”

0
3110

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Constantin Ștefan, CSM Roman a obținut victoria în duelul cu HC Zalău, într-un meci ce a deschis noul sezon competițional. A fost 26-23 (12-10) pentru romașcance, duminică dimineață.

Constantin Ștefan ne-a vorbit despre debutul pe banca Romanului, unul foarte greu după cum afirmă, în fața unei echipe importante a României. „Un meci greu, Zalăul va fi și în acest sezon o echipă care va avea un cuvânt de spus. S-a văzut că este o echipă omogenă, dar noi am avut o apărare compactă, nu am lăsat culoare de pătrundere și am reușit să o blocăm pe Dragut, care știam că are forță de aruncare de la nouă metri. Sunt mulțumit de rezultat, la noi s-a văzut că suntem la început de drum, practic avem doar șapte săptămâni împreună. Au fost și emoțiile de debut, dar am trecut peste ele și am reușit să luăm trei puncte importante și meritate. Sunt lucruri de pus la punct, am avut reușite, am avut și nereușite, dar e firesc, omogenizarea nu se face într-un timp atât de scurt. Trebuie să avem răbdare. Sunt mulțumit de lot, dar trebuie să lucrăm în continuare.”, ne-a declarat noul tehnician al Romanului.

Constantin Ștefan se află acum în fața unui alt debut, cel în cupele europene pe banca tehnică a unei formații feminine. CSM Roman dispută la finalul săptămânii meciurile din primul tur preliminar, împotriva bosniacelor de la Grude, cele care au fost eliminate în sezonul trecut de Corona Brașov. „Nu știu nimic de ele, dar suntem favoriți și prin prisma faptului că jucăm ambele meciuri acasă. Probabil ne vom califica în turul al doilea, unde ne așteaptă o echipă de top.”, a afirmat Constantin Ștefan.

Partidele dintre CSM Roman și Grude vor avea loc pe 8 și 9 septembrie, la Roman, de la ora 17:00. Câștigătoarea merge în turul doi unde o va întâlni pe Dunaujvaros.

sursă foto: Dan Lixandru

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY