Dana Băbeanu duce Craiova către victorie

1
4276

SCM Craiova a bifat primul succes după o pauză de o lună și jumătate, 25-22 în fața nou-promovatei CS Măgura Cisnădie. N-a fost un meci simplu pentru oltence, care au făcut diferența în ultimele zece minute ale întâlnirii.

După trei meciuri fără victorie, SCM Craiova a oprit această serie vineri seară, în disputa de pe teren propriu cu Măgura Cisnădie. Oaspetele nu s-au predat însă ușor, au rezistat timp de 50 de minute, pe parcursul cărora au condus de mai multe ori.

La pauză s-a intrat la egalitate, scor 12-12, iar în minutul 43 jocul părea să se rupă definitiv în favoarea oltencelor după ce Ianași marca pentru 17-14. Echipa lui Alexandru Weber n-a cedat lupta, a egalat la 17 în minutul 50, dar finalul a aparținut trupei din Bănie. SCM Craiova a înscris de cinci ori consecutiv și a rezolvat astfel soarta celor trei puncte, câștigând pentru prima oară după o lună și jumătate. Dana Băbeanu a fost decisivă în această întâlnire, marcând de zece ori în poarta apărată de Popovici, Șuba și Sitenko. De menționat de asemenea că oaspetele au irosit două aruncări de la șapte metri în momente importante, prin Roxana Han, în minutele 28 și 37. Cu acest succes, Craiova urcă pentru moment două poziții, până pe 8, în timp ce Cisnădie rămâne cu 9 puncte pe locul 12.

SCM Craiova-CS Măgura Cisnădie 25-22 (12-12)
SCM Craiova: Pașca, Petrescu (portari), Băbeanu 10 goluri, Cioaric 4, Ianași 3, Șelaru-Ilie 2, Georgescu 2, Landre 2, Florica 2, Horobeț, Iovănescu
CS Măgura Cisnădie: Popovici, Șuba, Sitenko (portari), Predoi 5 goluri, Han 5, Krnic 4, Popescu 3, Lazarin 3, Ciuplea 1, Goran 1, Veșca, Chelaru, Stănciulescu
Aruncări de la 7m: 5/5, respectiv 4/2
Eliminări: Ianași (2), Băbeanu, respectiv Veșca (2), Chelaru, Han

1 COMMENT

  1. Atunci cand clubul a anuntat ca prioritatea o va constitui baschetul m-am suparat. Dar dupa ce am vazut meciul de vineri le dau dreptate. Mai bine dau banii la Baia Mare unde e lipsa mare. Poate vine si Aurelian Rosca inapoi. Dupa ce am fost in sala si am vazut CSM Buc cu Buducnost, vazand meciul de la Craiova am crezut ca privesc doua sporturi diferite. De cfapt la Craiova se mimeaza handbalul. Imi pare rau ca nu voi putea vedea meciurile Craiovei din cupele europene.

LEAVE A REPLY