Daciana Balaban vorbește după succesul din Feroe: „Sunt foarte mândră de noi și de antrenori! Probabil unii se așteptau să clacăm!”

0
8970

CSM Ploiești a debutat cu o victorie în cupele europene, o victorie obținută cu sufletul și pentru care toți cei care au contribuit la ea merită toată aprecierea, având în vedere problemele financiare grave prin care trece clubul.

Cu un lot de doar opt jucătoare, fetele lui Neven Hrupec și Daniel Gheorghe au trecut de HC Neistin, reprezentanta Insulelor Feroe, cu 26-24. O victorie muncită, obținută în condiții foarte dificile, prin care componentele echipei au dat o palmă serioasă autorităților locale. Despre deplasarea din Feroe ne-a vorbit Daciana Balaban: „Mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci și vă spun sincer că sunt foarte mândră de noi și de antrenori pentru ce am realizat aici. A fost o deplasare foarte grea și probabil unii se așteptau să clacăm. Am reușit să facem ce ne-am propus: să jucăm, să câștigăm și să venim acasă sănătoase. Chiar dacă am avut și momente grele, noi am reușit să trecem peste toate și am găsit «soluții» pentru orice situație dificilă. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, celor care au umplut Facebook-ul și telefoanele cu mesaje de încurajare. Se pare că am impresionat oamenii, păcat că nu și pe cei care trebuie să rezolve situația dificilă a noastră! Mulțumim pentru aprecieri și sperăm că ce am făcut ieri să nu fie degeaba!”

Următorul meci al Ploieștiului este programat, teoretic, la jumătatea săptămânii, în Liga Națională, împotriva Zalăului.

sursă foto: portal.fo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY