CVM Tomis Constanța, blocată până sâmbătă, în Siberia!

0
1321

tomis zapadaDeplasare cu peripeții pentru CVM Tomis Constanța în Siberia, la Novosibirsk! Campioana României este nevoită să-și prelungească sejurul în Rusia, după ce, în această dimineață, zborul cu care ar fi trebuit să revină în țară a fost anulat! Motivul, conform anunțului postat pe saitul oficial al companiei aeriene Turkish Airlines, îl reprezintă condițiile meteo nefavorabile de la Istanbul, cu ninsori abundente și rafale puternice de vânt, care au dus la anularea a zeci de zboruri, în ultimele trei zile.

“Suntem blocați aici, la -30 de grade Celsius! Este drept, nu stăm în stradă, dar situația este neplăcută și ne bulversează întreg programul”, a declarat, pentru sportsudest.ro, managerul echipei de la malul mării, Bulent Cadâr. CVM Tomis ar trebui să joace duminică, 22 februarie, de la ora 17.00, la Piatra Neamț, în etapa a XVIII-a a Diviziai A1. Cel mai probabil, meciul va fi amânat

Pe lângă disconfortul evident al unei astfel de situații, constănțenii sunt puși într-o situație dificilă și de reprezentanții locali ai companiei aeriene, care nu doresc să respecte în întregime obligațiile pe care le au în astfel de situații, în conformitate cu legislația europeană privind drepturile și obligațiile pasagerului.

“Ne-au oferit cazare și mic dejun până la rezolvarea situației, cel mai probabil până sâmbătă. Cu alte cuvinte, suntem nevoiți să ne descurcăm trei zile doar cu micul dejun”, ne-a mai spus oficialul constănțean. În cel mai probabil caz, după revenirea în țară, oficialii grupării constănțene vor solicita, conform acelorași prevederi, compensații de la compania aeriană.

sursă foto și text: sportsudest.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY