CSU Suceava se întărește pentru Liga Zimbrilor!

0
1596

CSU Suceava, principala favorită la promovarea în Liga Zimbrilor din Divizia A, a demarat campania de achiziții. Până în acest moment, bucovinenii au perfectat șase transferuri, inclusiv străini.

La linia de nouă metri, CSU Suceava i-a transfer pe Alex Dascălu, Valentin Anton (ambii CSM Bacău) și pe Baran Nalbantoglu. Cel din urmă este un internațional turc, în vârstă de 27 de ani, care evoluează pe postul de inter stânga și care vine de la campioana Turciei, Besiktas.

Pe postul de pivot, Suceava l-a adus pe macedoneanul Kostadin Petrov, care a evoluat ultima oară în Liga Asobal, pentru Guadalajara. Petrov are 28 de ani, a bifat prezențe în naționala Macedoniei și până la transferul la Guadalajara a jucat doar în campionatul intern, inclusiv pentru Metalurg Skopje.

De asemenea, CSU Suceava a ajuns la un acord cu alți doi români, portarul Darius Makaria și extrema stângă Alin Câmpan. Makaria revine în România după patru sezoane în străinătate, în care a evoluat pentru BM Sinfin, CB Benidorm și Nice, în timp ce Câmpan ajunge la Suceava de la CSM Făgăraș.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY