CSU Neptun Constanța ia drumul ligii secunde. Deva și Slobozia merg la baraj

0
1176

csu neptun dezamagireDuminică dimineață a avut loc ultima etapă a play-out-ului Ligii Naționale feminine de handbal, care a decis formația care va retrograda în Divizia A, alături de Mureșul Tg. Mureș. Aceasta este CSU Neptun Constanța, care a pierdut în deplasarea de la Slobozia, în timp ce Deva s-a salvat grație succesului obținut pe final în fața Clujului.

Rezultatele înregistrate duminică: 
CSM Cetate Deva-”U” Alexandrion Cluj 35-34 (17-17)
Mureșul Tg. Mureș-HCM Rm. Vâlcea 25-31 (10-14)
CSM Unirea Slobozia-CSU Neptun Constanța 26-20 (13-9)

Clasament: 1. ”U” Alexandrion Cluj 37 puncte, 2. HCM Rm. Vâlcea 37 puncte, 3. CSM Unirea Slobozia 35 puncte, 4. CSM Cetate Deva 33 puncte, 5. CSU Neptun Constanța 32 puncte, 6. Mureșul Tg. Mureș 0 puncte

Tot săptămâna trecută s-a stabilit și configurația finală a primei jumătăți a clasamentului. SCM Craiova a terminat pe locul 5 clasamentul, după 2-1 la general cu Dunărea Brăila, în timp ce Zalăul a încheiat pe locul 7, după două partide cu CSM Ploiești. Sezonul se va încheia săptămâna viitoare, în urma barajului de promovare/retrogradare, la care vor lua startul CSM Unirea Slobozia, CSM Cetate Deva, Știința București, HM Buzău, CS Măgura Cisnădie și CSM Slatina.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY