CSM Roman a găsit înlocuitor pentru Cornel Bădulescu: „E mult de muncă, dar timpul nu ne lasă!”

0
2382

CSM Roman are un nou antrenor principal, după ce la finalul etapei a doua a anunțat schimbarea lui Cornel Bădulescu din funcția de antrenor principal. Dragoș Dobrescu este noul tehnicial al romașcancelor, cel care a pregătit pe Corona Brașov în sezonul trecut.

Dragoș Dobrescu a ajuns luni la Roman și a condus deja primele antrenamente ale formației ce se află în acest moment pe ultima poziție în Liga Florilor. Debutul acestuia pe banca Romanului se va produce joi, pe teren propriu, împotriva lui Minaur. „Echipa vine după trei înfrângeri, nu era prevăzut un asemenea start de sezon. Fetele trebuie însă să ridice la un nivel bun și sper să începem încă de joi, cu Baia Mare. Fiecare meci este important, campionatul este foarte echilibrat, inclusiv nou-promovatele au loturi foarte bune. Rămâne de datoria mea să aduc victorii”, ne-a spus Dragoș Dobrescu.

Noul tehnician al echipei a văzut la lucru pe CSM Roman în partida de duminică de la Craiova, pierdută 24-32, și și-a făcut o primă impresie. „Am văzut meciul de la Craiova. Sunt multe jucătoare noi, doar Stoleru și Simion au jucat în echipa de anul trecut, pe care o știam eu. Sunt în lot inclusiv jucătoare care au revenit după o perioadă de pauză, Băbeanu și Agrigoroaie. E mult de muncă, echipa nu e omogenă, dar timpul nu ne lasă. Avem noroc că se va întrerupe campionatul după meciul cu Baia Mare și putem pune la punct niște lucruri în acea pauză”, a concluzionat Dragoș Dobrescu.

Partida de debut a lui Dragoș Dobrescu la CSM Roman este programată joi, 20 septembrie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY