CSM Ploiești se apropie de locurile de Europa

0
2500

CSM Ploiești a trecut cu bine de o deplasare dificilă, cea de la Vâlcea, sâmbătă după-amiază. Prahovencele s-au impus cu 23-21 (11-11), la capătul unui meci destul de slab însă, din partea ambelor echipei.

Absența Janinei Luca din tabăra Vâlcii, care are din nou probleme la genunchiul operat, nu s-a văzut, cel puțin în primele 30 de minute. Chiar dacă Ploieștiul a început bine și a condus cu 5-2 după primele zece minute, HCM-ul a revenit în meci, în special pe fondul unei defensive avantasate ce a încurcat în dese rânduri echipa oaspete. Până la pauză s-a mers cap la cap, iar ambele formații au ratat pe final șansa de a intra în avantaj la cabine, atât Băbeanu, cât și Tatalovic având intervenții bune.

Partea a doua a semănat destul de mult cu prima, în condițiile în care ambele formații au alternat momentele bune cu cele slabe. Ploieștiul a avut însă un plus, greșind mai puțin în momentele importante, dar și un portar mai inspirat, Tatalovic având două intervenții importante pe final de meci din situații de unu la unu. Meciul s-a decis în ultimele zece minute, Sheiko și Bozovic ducând scorul la 18-21, o diferență pe care Vâlcea nu a putut să o recupereze. La 20-22 Tatalovic s-a opus aruncării lui Ilina, aflată singură pe semicerc, iar Tivadar a încheiat conturile cu un gol în pre-pasiv, din inter dreapta. S-a terminat 21-23 în cele din urmă și Ploieștiul se apropie de locurile de cupă europeană, aflându-se în acest moment pe locul al patrulea, cu 30 de puncte.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Râmnicu Vâlcea1121
CSM Ploiesti1123

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY