CSM Ploieşti ia o gură de oxigen

0
1921

Handbalistele de la CSM Ploieşti au arătat că sunt o echipă şi au trecut peste problemele din ultima vreme, reuşind să câştige meciul disputat astăzi, la prânz, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania formaţiei SCM Craiova. A fost 29-25 (14-11) pentru Mihaela Tivadar şi colegele sale, la capătul unei evoluţii convingătoare, cu un joc bun în defensivă.

Partida a debutat sub semnul echilibrului şi, până în minutul 20, niciuna dintre formaţii nu a reuşit să se desprindă la două goluri. Abia în minutul 21, după un contraatac finalizat de Ramona Farcău, CSM-ul s-a dus la 11-9, determinând-o pe Simona Gogârlă să solicite time-out. După reluare, Tatalovic a apărat şutul Alexandrei Georgescu, iar Dmitrovic a făcut 12-9, semnând prima desprindere clară ploieştencelor. Trei goluri au fost şi la pauză, 14-11, Alla Sheiko intrând bine în meci şi marcând ultimul gol al reprizei.

Partea secundă a debutat cu oltencele forţând revenirea, SCM-ul venind la un gol în special datorită preciziei interului Jelena Zivkovic, care a marcat trei goluri în primele 6 minute ale reprizei. La 17-16, Daciana Balaban a fost eliminată uşor, dar Elena Şerban a închis poarta la un „7 metri” al aceleiaşi Zivkovic şi un şut al Cătălinei Cioaric, contribuind la o nouă desprindere ploieşteană semnată de Tivadar şi Sheiko: 19-16 (minutul 39). Ramona Farcău a făcut 20-16, Craiova a strâns la 20-18 (41), dar experienţa superioară a prahovencelor s-a făcut simţită în ultimul sfert de oră, în care adversarele nu s-au putut apropia la mai puţin de două goluri. Pe final, au fost şi cinci goluri diferenţă pe tabelă, 28-23 şi 29-24, însă Craiova a înscris ultima prin Florica şi a stabilit scorul final: 29-25.

Fetele lui Neven Hrupec, alături de Ivana Bozovic

La prezentarea echipelor, handbalistele şi staff-ul de la CSM Ploieşti au îmbrăcat tricouri cu mesaje prin care au ţinut să anunţe că sunt o echipă unită, pe piept având scris „ECHIPĂ 100%”, dar şi să-şi manifeste susţinerea pentru Ivana Bozovic, care s-a accidentat la un antrenament din cursul săptămânii şi este suspectă de ruptură de ligamentela genunchiul drept. „IVO 4” scria pe spatele tuturor tricourilor, surpriza pregătită colegei lor impresionând-o pe jucătoarea originară din Muntenegru. Bozovic a fost supusă unui examen RMN şi va afla luni „verdictul” medicilor.

sursă: csmploiesti.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Ploiesti1429
SCM Craiova1125

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY