CSM Focșani confirmă prestația bună din prima etapă printr-o victorie la Satu Mare!

0
6036

După ce a scăpat victoria printre degete în prima rundă, CSM Focșani a plecat cu toate punctele de la Satu Mare, în fața uneia din nou-promovate. Elevii lui Viorel Ciubotaru s-au impus cu 30-26 (16-11), și au patru puncte după primele două etape.

La primul meci pe teren propriu pe prima scenă după patru ani de zile, sătmărenii au condus doar în startul partidei cu CSM Focșani. Cu sârbul debutant Lazic în teren, care a marcat de patru ori în primele 20 de minute, gazdele au condus cu 6-4, însă au avut opt minute de secetă și focșănenii au pus stăpânire pe meci. De la 9-8 s-a făcut 9-15, stângacii Miroiu și Năstăsie dând semnalul desprinderii, pentru ca la pauză Focșaniul să conducă cu 16-11.

Doar că, impulsionați de fani, CSM-ul a revenit în meci, și pe fondul unor ratări ale adversarilor, printre care trei aruncări de la șapte metri. Lazic și Morar și-au adus echipa la un gol în minus pe tabelă, 23-24 și 24-25, însă ultimele minute au aparținut vizitatorilor. Năstăsie, Răpciugă, de două ori, Rață și Țuțu au încheiat conturile, ducând scorul la 24-30, și până la final n-a mai fost loc decât de două goluri ale lui Munea.

sursă foto: Tiberiu Dima

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Satu Mare1126
CSM Focșani1630

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY