CSM București vrea în Final Four-ul Cupei României: „Nu ar fi o surpriză prea mare dacă ne-am califica”

0
1249

csm bucuresti 14-15 echipaÎnvinsă în tur de Energia Pandurii Tg. Jiu la o diferență de șapte goluri, echipa lui Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă este încrezătoare că poate obține calificarea în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin. Partida retur va avea loc vineri, de la ora 18:00, în Sala „Polivalentă” din București.

CSM București a făcut un meci slab în tur, la Tg. Jiu, și a pierdut cu 25-32 meciul cu Energia, iar șansele de calificare în Final Four-ul Cupei României par infime. Echipa din capitală se agață însă de orice șansă și este încrezătoare că diferența din tur poate fi remontată. „Vom da totul pentru a obține calificarea, chiar dacă șansele par a fi destul de mici. Știu potențialul echipei și nu ar fi o surpriză prea mare dacă ne-am califica. Din păcate, Stamate nu joacă, este accidentat. Echipa a jucat bine la Călărași și sunt încrezător în echipă.”, ne-a declarat  Bogdan Vasiliu, managerul echipei CSM București.

Meciul retur dintre CSM București și Energia Pandurii Tg. Jiu va avea loc vineri, de la ora 18:00, în Sala „Polivalentă” din București și va fi transmisă în direct de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY