CSM București și HC Zalău deschid partea a doua a campionatului, în Sala „Dinamo”

0
1171

torstensson csmbAstăzi, în direct la Digisport, campionatul feminin se reia după o pauză de o lună și jumătate, cu partida dintre CSM București și HC Zalău. Categoric, meciul are o favorită certă, respectiv CSM, în timp ce Zalăul pare să se gândească mai mult la partida cu Brăila, din etapa viitoare.

Pentru CSM București reîncepe cursa de urmărire a liderului, care are un avantaj de patru puncte. Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal, consideră partida cu HC Zalău fiind una normală. „E un meci normal, de campionat. Singura noutate este că vom juca în Sala Dinamo, deoarece la Apollo s-a stricat instalația de încălzire și nu au putut să o repare noaptea trecută. Avem tot lotul la dispoziție, mai puțin Deonise Cavaleiro, care are o problemă la picior.”, ne-a spus Bogdan Vasiliu.

Zalăul are un început greu de retur, cu deplasări lungi, prima la București. Atenția echipei pare să fie asupra meciului din etapa viitoare, când la Zalău se va deplasa Dunărea Brăila. „Este o lună grea pentru noi, cu deplasări lungi, la Bucureşti, la Constanţa şi la Slobozia. Aştept o creştere la nivelul întregii echipe. Ne propunem şi încercăm să prindem play-off-ul, pentru a evita alte situaţii neplăcute spre finalul campionatului. Nu va fi deloc uşor, pentru că o parte dintre echipele concurente s-au întărit în această iarnă. Deva a transferat-o pe Senocico, o jucătoare foarte experimentată. Noi o avem în continuare pe Varga accidentată, care ne-ar fi foarte utilă pe partea dreaptă. Sper să ajungem în play-off, iar pe urmă să ne batem pentru locurile 5 – 8. Dacă vom termina pe locurile şapte sau opt prima parte, ne vom bate cu Baia Mare sau cu CSM Bucureşti, echipe care investesc foarte mult şi au jucătoare străine extrem de experimentate. Nu putem fi absurzi să credem că avem şanse la locurile 1 – 4″, a declarat Gheorghe Tadici, pentru magazinsalajean.ro.

Partida dintre CSM București și HC Zalău va avea loc astăzi, de la ora 19:30, în Sala „Dinamo” din București. În tur, CSM s-a impus cu 27-19.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY