CSM București și-a asigurat matematic locul în play-off grație succesului în fața Călărașiului

0
1809

După Dinamo București, CSM București este a doua formație sigură de prezența în play-off, deși a disputat doar 20 de partide până acum. Vicecampionii au trecut de Dunărea Călărași cu 32-26 marți seară, în ultimul meci înaintea debutului în Cupa EHF.

Bucureștenii au răzbunat totodată înfrângerea din tur, de la Călărași. CSM-ul a fost echipa superioară, chiar dacă Dunărea a lăsat impresia că în primele 30 de minute că poate face față bucureștenilor.

Treptat, gazdele s-au desprins pe tabelă și și-au asigurat cele trei puncte. Fără ca Șania, Nicolae sau Kumogorodsky să pună în pericol cu adevărat poarta lui Iancu de la linia de nouă metri, Dunărea a cedat teren în fața unui adversar mai valoros. Practic, diferența s-a făcut în doar șase minute, când de la 18-16 s-a făcut 24-16, un avantaj suficient de mare încât victoria să fie acontată. La final CSM-ul a câștigat cu 32-26 în ultimul test înaintea partidei cu Helvetia Anaitasuna, din Cupa EHF.

Aihan Omer, AHC Dunărea Călărași: „Nu sunt mulțumit de lipsa de concentrare a unor jucători cu experiență. Vom analiza atent, pentru că trebuie să fim foarte exigenți cu noi înșine. Trebuie să tratăm restul meciurilor la victorie, încep meciurile importante. Am avut trei meciuri grele, cu trei echipe care trag la titlu, dar asta nu înseamnă că am intrat să pierdem. Toate meciurile de acasă vor fi pentru noi importante. Nu mai avem voie să facem pași greșiți. Vreau să aduc echipa într-o formă sportivă bună și să-i trezesc puțin, pentru că sunt adormiți.”

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM București1432
AHC Dunărea Călărași1226

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY