CSM Bucureşti se va lupta pentru un loc în finala Ligii cu Vardar Skopje

0
3734

Echipa feminină de handbal CSM București va înfrunta formația Vardar Skopje (Macedonia), pe 7 mai, în semifinalele Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți efectuate vineri la Budapesta.

Campioana României a avut șansă la tragerea la sorți efectuată la Budapesta, gazda turneului Final Four din Liga Campionilor pe 7 și 8 mai, pentru că a evitat în semifinale confruntarea cu Buducnost Podgorica, deținătoarea trofeului și care a eliminat în sferturi pe HCM Baia Mare, sau pe cea cu Gyor ETO, campioana europeană din 2013 și 2014.

CSM București a mai jucat în acest sezon de două ori cu Vardar Skopje, în grupa principală I, dar a pierdut ambele confruntări cu macedonencele: 21-22 la Skopje și 25-30 la București. Este prima prezență a echipei bucureștene la turneul Final Four al Ligii Campionilor.

În sferturi, CSMB a trecut de echipa rusă Rostov pe Don cu 26-25 (acasă) și 29-28 (deplasare), iar Vardar a eliminat-o pe Larvik (34-20 și 26-28), formația norvegiană care a jucat finala de anul trecut.
Pe 7 mai au loc semifinalele CSM București — Vardar Skopje și Buducnost Podgorica — Gyor ETO, iar pe 8 mai finala mică dintre învinse și finala mare dintre învingătoarele din prima zi.

Arena în care se va desfășura turneul Final Four al Ligii Campionilor poartă numele fostului boxer ungur Laszlo Papp, triplu campion olimpic, și are o capacitate de 12.500 locuri.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY