CSM București, remiză cu Krim

0
650

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București a încheiat în această seară la egalitate, scor 22-22, pe teren propriu, cu RK Krim Ljubljana, într-o partidă contând pentru Grupa A a EHF Champions League, ediția 2020-2021.

Echipa noastră a început bine confruntarea de la Sala Polivalentă din București și a fost cea care a deschis scorul, prin Alexandrina Cabral Barbosa. Din nefericire, la faza golului, Alexandrina s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul.

În ciuda acestei pierderi, CSM București s-a aflat în permanență la conducerea partidei și părea că se îndreaptă spre o nouă victorie, care să o mențină în continuare pe primul loc în Grupa A.

Oaspetele au trecut pentru prima oară la conducere pe tabela de marcaj în minutul 51, 19-18. Krim a condus apoi cu 22-20, dar tigroaicele au strâns rândurile și au egalat. Au avut chiar ultimul atac, preț de opt secunde, dar nu au reușit să mai marcheze.

Cele mai bune marcatoare ale echipei noastre au fost Barbara Lazović (8 goluri) și Carmen Martín (7 goluri).

Dacă privim partea plină a paharului, e bine că echipa rămâne neînvinsă pe teren propriu. A fost un egal muncit după un meci foarte dificil. Cristina Neagu a avut o lună foarte dificilă. Întotdeauna am ales să nu punem în pericol sănătatea jucătoarelor. Sperăm ca accidentarea Alexandrinei Barbosa să nu fie una gravă. Va face un RMN și abia atunci vom putea trage concluzii”, a spus, la final, Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM București.

După șapte partide disputate în actualul sezon al DELO EHF Champions League, CSM București a contabilizat 5 victorii, un egal și o înfrângere, păstrând șanse mari de calificare în sferturile de finală ale competiției de pe una dintre primele două poziții ale clasamentului Grupei A.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY