CSM Bucuresti rateaza de putin o victorie mare

0
2738

CSM Bucuresti a ratat de putin victoria in partida cu Chambery Savoie, din etapa a doua a grupelor Cupei EHF. Vicecampionii au remizat 25-25 (12-12), intr-un meci foarte echilibrat, in care Krsto Milosevic a aruncat pe langa poarta la ultima actiune.

In primele 30 de minute ale intalnirii echilibrul a fost evident, avand in vedere ca doar o singura data diferenta a fost mai mare de un gol: 10-12. In rest, cei doi portari si-au facut treaba, la fel cum si Humet si Marijanac au impresionat pentru gazde.

CSM Bucuresti a lasat impresia ca detine controlul in actul secund. Marijanac si Humet si-au continuat evolutiile solide, in timp ce Blazevic a avut cateva interventii inspirate in situatii clare de gol. S-a ajuns ca bucurestenii sa conduca la randul lor la o diferenta de doua goluri, insa n-au avut puterea de a face pasul decisiv spre victorie. Bicanic a tras echipa franceza dupa el in final, a egalat la 25 si a facut ca finalul sa fie incendiar. Marijanac a fost blocat intai de Genty, apoi Bicanic a aruncat peste poarta si CSM a avut sansa victoriei. Cu trei secunde inainte de final Paturel a fost eliminat din tabara oaspetilor, insa Milosevic nu a reusit sa marcheze golul victoriei. S-a terminat 25-25, un punct important pierdut de vicecampioni in economia grupei D.

CSM Bucuresti-Chambery Savoie 25-25 (12-12)
CSM Bucuresti: Humet 8 goluri, Marijanac 8, Constantinescu 4, Stamate 3, Mojsovski 1, Negru 1
Chambery: Bicanic 9 goluri, Richardson 6, Panic 4, Detrez 2, Traore 1, Tritta 1, Matulic 1, Paturel 1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY