CSM București rămâne neînvinsă în returul campionatului și după deplasarea de la Târgu Jiu

0
2112

Vicecampioana continuă șirul rezultatelor pozitive în Liga Națională din acest retur după 28-23 (15-7) pe terenul Energiei. Dacă CSM București urcă pentru moment pe locul secund, gorjenii se îndreaptă spre play-out.

Meciul de la Târgu Jiu n-a avut istoric, deoarece diferența s-a făcut încă din prima repriză. Oaspeții n-au avut probleme în a anihila jocul fără prea mare fantezie al Energiei și astfel s-au desprins la 8-3 după 17 minute. Până la pauză elevii lui Sundovski și-a majorat avantajul, chiar dacă Șelaru a avut o prestație bună între buturile Energiei. S-a făcut 15-7 după primele 30 de minute și soarta partidei părea deja rezolvată.

În actul secund Energia a evoluat mai bine, dar diferența de la pauză era însă prea mare pentru ca gazdele să poată scoate ceva din acest meci. Totuși, echipa lui Rudic s-a apropiat la patru lungimi și a avut două șanse clare de gol la 20-24, însă de fiecare dată Blazevic s-a opus. Bucureștenii au profitat de acest lucru și au încheiat definitiv conturile, după ce Negru și Humet au marcat pentru 27-20. S-a terminat 28-23, un succes cu care CSM-ul urcă pe locul secund, cel puțin până în weekend. În schimb, echipa din Târgu Jiu este din ce în ce mai departe de play-off.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Energia Pandurii Tg. Jiu723
CSM București1528

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY