CSM București rămâne invincibilă în duelurile cu Vaslui

0
1892

CSM București a înregistrat cea de a 13-a victorie a sezonului, 33-28 cu HC Vaslui. Bucureștenii au bifat astfel a treia victorie consecutivă în duelurile cu moldovenii și rămân totodată neînvinși în fața acestora.

Șansele Vasluiului la un loc în play-off depindeau în mare măsură de acest meci. Echipa lui Sandu Iacob avea nevoie de victorie în această seară pentru a rămâne în cursa pentru locul opt, dar nu a putut ține pasul pe întreaga perioadă a meciului cu CSM București.

Oaspeții au făcut un joc foarte bun ceva mai bine de 20 de minute, dar au plătit în cele din urmă tribut lipsei experienței. Vasluiul s-a aflat în avantaj până pe finalul primei reprize, au condus și la trei goluri pe tabelă, 13-10, însă paradele lui Iancu au readus CSM-ul în meci. Până la pauză, gazdele au intrat în avantaj, după un gol al lui Milosevic (15-14) și tot acesta a stabilit scorul pauzei: 17-15.

În partea a doua, moldovenii s-au apropiat de patru ori la un singur gol de adversari, ultima oară în minutul 39, însă de fiecare dată CSM București a replicat și n-a cedat presiunii. De la 21-20 s-a făcut 24-20, după ce Iancu nu a primit gol timp de șapte minute, iar până la final echipa lui Sundovski s-a desprins și la șase goluri, profitând de o cădere în joc adversarilor. Disputa s-a încheiat cu scorul de 33-28 și punctele rămân astfel în capitală.

În etapa următoare, CSM București se deplasează la Galați, în timp ce HC Vaslui are un alt meci dificil, împotriva Stelei, pe teren propriu.

Details

Date Time Competition Season
03/02/2016 17:30 Liga Națională masculină 2015-2016 (M)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY