CSM București pierde returul cu Esbjerg

0
570

CSM București era neînvinsă înaintea confruntării cu Team Esbjerg în meciurile din DELO WOMEN`S EHF Champions League, iar handbalistele echipei noastre voiau să-și păstreze invincibilitatea și să câștige și ultima partidă de pe teren propriu din acest an din competiția europeană.

Din păcate, socotelile ”tigroaicelor” au fost date peste cap de danezele lui Jesper Jensen, care au jucat aproape fără greșeală și au speculat toate erorile comise de gazde. Începutul de meci a fost unul de groază, CSM fiind condusă cu 5-1, iar avansul oaspeților s-a păstrat constant până spre finalul primei reprize. Cea mai mare diferență s-a consemnat în minutul 23, când Team Esbjerg conducea cu 11-6. A fost momentul în care tehnicianul Adi Vasile a reușit să le trezească un pic pe elevele lui, care au revenit până la 12-12. La pauză, însă s-a intrat cu dezavantaj de un gol, 12-13.

Nici în partea secundă fetele noastre nu au avut o evoluție convingătoare și, desi au încercat să țină aproape de nordice, pe final au pierdut ritmul, iar Team Esbjerg s-a distanțat în câștigătoare, scor 21-25.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Elizabeth Omoregie, autoare a cinci goluri. Au mai înscris : Dragana Cvijic, patru goluri, Laura Moisă și Cristina Neagu, câte trei goluri, Andrea Lekic și Crina Pintea, câte două goluri, Itana Grbic și Linnea Torstensson, câte un gol.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY