CSM București pierde disputa cu Vipers de pe teren propriu

0
2264

Handbalistele CSM București au pierdut partida de duminică seară, de pe teren propriu, scor 26-31 (11-16), disputată în compania norvegiencelor de la Vipers Kristiansand. „Tigroaicele” au fost învinse pentru a doua oară în acest sezon european, astfel că ultimele două meciuri rămase de disputat în grupa preliminară, cu Ferencvaros și Bietigheim, capătă o importanță și mai mare.

A fost per-total însă, din păcate, un meci slab al fetelor noastre. CSM București a condus pe tabelă doar în primele zece minute, 3-2 și 5-3, pentru ca apoi să fie nevoită să alerge în permanență după egalare. S-a ajuns la 6-11 după 17 minute de joc, în condițiile în care nordicele au profitat de o succesiune de cinci ratări ale „tigroaicelor”. S-a ajuns chiar la un maxim de +6 al oaspetelor, fapt ce l-a determinat pe Dragan Djukic să solicite inclusiv al doilea time-out, în minutul 22. Până la pauză „tigroaicele” au recuperat un gol, s-a intrat la cabine cu scorul de 11-16 și cu speranța că rezultatul poate fi întors în actul secund.

Împinse în spate de fani, „tigroaicele” s-au apropiat la trei lungimi pe tabelă la reluare și au avut de două ori ocazia de a veni la -2. Mehmedovic și Radicevic n-au găsit însă drumul către gol din situații clare, cea din urmă ratănd chiar o aruncare de la șapte metri în fața lui Katrine Lunde. Vipers a profitat de acest moment, Arntzen a marcat pentru 25-21, iar până la final efortul fetelor noastre de a reveni în meci nu s-a materializat. S-a terminat 31-26 pentru nordice, în ciuda celor 14 intervenții adunate de Jelena Grubisic pe parcursul partidei.

Ole Gustav Gjekstad (antrenor Vipers Kristiansand): „Desigur, aveam nevoie de ceva puncte în această grupă. Sunt foarte fericit cu această victorie, de cum au evoluat jucătoarele, de portar, a avut un rol important în victorie. Totuși, cel mai important meci vine săptămâna viitoare, împotriva lui BBM Bietigheim.”

Katrine Lunde (jucătoare Vipers Kristiansand): „Sunt foarte bucuroasă că am câștigat astăzi, fetele s-au luptat foarte mult și astăzi nu voi zice nimic rău despre ele. Ele au fost foarte bune, știam că vom avea un meci foarte, foarte dificil.”

Dragan Djukic (antrenor CSM București): „Sincer, mă așteptam să avem un meci dificil pentru că Vipers joacă un handbal bun. Multe lucruri nu au funcționat, am fost tensionate de la început, nu am reușit să marcăm, apoi am acceptat stilul de joc al lui Vipers și ele au jucat mai bine decât noi. Felicitări tuturor de la Vipers, iar noi trebuie să contiuăm să susținem echipa și să învățăm cum să ne ridicăm din acest moment pentru la mai bine pentru că eu sunt încă de părere că avem o echipă foarte bună și că putem juca la nivelul cel mai înalt.”

Amanda Kurtovic (jucătoare, CSM București): „Așa cum Dragan a zis, am pregătit meciul foarte bine, dar nu am pus în practică ce am antrenat, am făcut lucruri total diferite și este mai mult decât corect că au fost mai bune ca noi. Trebuie să lucrăm mai mult, săptămâna viitoare vine un nou meci și fiecare partidă este diferită și importantă.” 

CSM București-Vipers Kristiansand 26-31 (11-16)
CSM București: Paula Ungureanu (2 intervenții), Jelena Grubisic (14 intervenții) (portari), Jovanka Radicevic (8 goluri), Cristina Neagu (8), Andrea Lekic (5), Majda Mehmedovic (3), Amanda Kurtovic (2), Aneta Udriștioiu, Iulia Curea, Sabina Jacobsen, Bianca Bazaliu, Barbara Lazovic, Elizabeth Omoregie, Nathalie Hagman și Dragana Cvijic.
Vipers Kristiansand: Eline Fagerheim, Katrine Lunde (13 intervenții) (portari), Malin Aune (8 goluri), Emilie Arntzen (6), Linn Jorum Sulland (5), Henny Ella Reistad (4), Karoline Olsen (2), Silje Katrine Waade (2), Vilde Kaurin Jonassen (1), Jeanett Kristiansen (1), Marta Tomac (1), Hanna Maria Yttereng (1), Tonje Refsnes și Sunniva Amalie Naes Andersen.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY