CSM București oprește seria de patru meciuri fără victorie la Călărași

3
1638

mario blazevic csmbCSM București a oprit seria de patru partide oficiale, cu Bacău, Suceava, Dinamo, în campionat, și Energia, în Cupă, fără victorie. Victimă a fost Dunărea Călărași, care a făcut un joc modest, în special în prima repriză.

Cu Șomlea și Wetterbrandt în primul șapte, CSM-ul a început bine meciul de la Călărași și a condus cu 4-0. Gazdele, fără Săulescu, au înscris primul gol abia în minutul 14, prin Kumogorodsky, dar coșmarul nu s-a terminat aici. CSM București a înscris de alte patru ori consecutiv și s-a desprins la 8-1, luând o opțiune serioasă pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Călărașiul, rămas între timp fără Șania și Șoldănescu, fiecare cu câte trei eliminări, a ajuns la două lungimi în urma bucureștenilor, 15-17, dar n-a avut puterea de a reveni și de a scoate ceva din acest meci. Scor final 19-22 și CSM-ul oprește seria de patru meciuri fără victorie.

AHC Dunărea Călărași-CSM București 19-22 (7-12)
AHC Dunărea Călărași: Gurkovsky 5 goluri, Gavriloaia 4, Zacaciurin 4, Șania 2, Bulov 2, Kumogorodsky 1, Tsap 1
CSM București: Stavrositu 6 goluri, Negru 3, Wetterbrandt 3, Șomlea 2, Novanc 2, Marijaac 2, Sîncelean 1, Milosevic 1, Rotaru 1, Constantinescu 1

3 COMMENTS

 1. Aceeasi reteta a arbitriilor pentru sustinerea CSM-ului Bucuresti…identica cu cea de la Suceava si Vaslui…eliminari, intreruperi de meci…cartoanase rosii…la TgJIU se striga Hotii-Hotii…la Suceava staful tehnic al CSM-ului este scos din sala cu jandarmi si alergat de suporterii, la Calarasi se striga Rusine, Rusine sa va fie…pana unde vor merge cu furaciunile astea grosolane.
  Eram sigur ca arbitrii vor strica meciul. Si asta s-a intamplat! Nu intelege federatia sa faca ordine in propria ograda, poate se va ajunge ca in fotbal…cu DNA-ul la usa federatiei si pe la Vilele unor fluierasi…

 2. La Suceava nu-au alergat pe nimeni , nu este adevarat nimic din ce spuneti, au fost greseli mari de arbitraj in prima repriza in favoarea CSM- ului, pentru a instiga publicul iar in a doua repriza mai mult in favoarea gazdelor pentru a egala. Au oprit ultima faza de joc pe atacul CSM-ului fara nici un motiv !!!
  La CALARASI nu a fost vina arbitrilor ca nu ati bagat mingea in poarta , nici macar din 7 metri !!!
  Cu unii din fluierasi , aveti dreptate sa-i lege daca au furat !!!

 3. @ misu suceveanu

  Cum adica, arbitrii au in fisa postului Instigarea suporterilor, pai asta e foarte grav!!!

LEAVE A REPLY