CSM București obține o victorie normală în fața Coronei

0
1951

Două din cele trei reprezentante ale României rămase în cupele europene s-au întâlnit miercuri seară, în capitală, într-o partidă din etapa a XX-a. CSM București a câștigat cu 28-23 (15-11) și rămâne cu procentaj maxim în Liga Națională.

Ambii antrenori au decis să odihnească din jucătoare, astfel că la CSM București nu au evoluat Pessoa și Da Silva, iar pentru Corona nu au jucat Chiper, Zamfir, Hotea și Mîrcă-Olariu.

În aceste condiții, s-a mers cap la cap timp de un sfert de oră, după care CSM București s-a desprins. A fost 8-7 pentru campioană, pentru ca Martin, Curea și Rodrigues să stabilească o diferență de patru goluri, 11-7, înregistrată și la finalul primei părți. Per ansamblu însă o repriză cu destule erori, în care Dedu a limitat proporțiile scorului.

În debutul părții a doua a venit rândul lui Grubisic să aibă câteva intervenții în situații clare de gol și CSM s-a distanțat decisiv pe tabelă. S-a făcut 22-13 în minutul 44, moment în care gazdele au redus din turație. S-a terminat 28-23, un succes previzibil al fetelor lui Kim Rasmussen.

sursă foto: silhouettes.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Bucuresti1528
CSM Corona Brașov1123

CSM Corona Brașov

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY