CSM București merge la Gyor fără Jorgensen și Fisker: „Trebuie să fim foarte inteligenţi”

0
3156

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti joacă sâmbătă (ora 18:00) în deplasare cu Gyor, în al treilea meci din cadrul Grupei Principale 2 a Ligii Campionilor. La conferința de presă organizată joi la Sala Apollo, în care a fost prezentat Vasile Stângă în calitate de şef-serviciu al secţiei de handbal, au fost prezenţi Oana Manea (pivot) şi Kim Rasmussen (antrenor principal), care au vorbit despre meciul pe care îl vor susţine în Ungaria.

Oana Manea:

“Niciodată nu mi-a plăcut să dau vreun pronostic înaintea unui meci, dar îmi doresc să câştig. Lupta se va da în teren şi acolo se va decide totul”.

“Eu mi-aş dori să jucăm cu Baia Mare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, mai ales că există şi această rivalitate între cele două cluburi”.

“Gyor are două absenţe importante, Gorbicz şi Tomori, dar este o echipă foarte puternică. Dacă reuşim să ne apărăm foarte bine, avem o şansă bună să obţinem puncte”.

Kim Rasmussen:

“Gyor are câteva puncte forte. Este vorba despre cei 4.500-5.000 de spectatori care fac o atmosferă extraordinară, câteva jucătoare individuale care oricând pot face diferenţa, dar şi o apărare foarte puternică. Nu ne va fi uşor, trebuie să fim foarte inteligenţi. În Liga Naţională ne mai permitem şi greşeli tehnice, dar în Liga Campionilor, nu. Dacă vom evolua ca o echipă unită, aceste fete pot câştiga. Gyor va fi «on fire» acasă, dar şi pentru noi un meci într-o atmosferă extraordinară este foarte motivant”.

“Suntem pregătiţi pentru acest meci. Şi Linnea (Torstenson) se simte tot mai bine, a ajuns la 50% din capacitate. Maria Fisker are o inflamaţie şi nu poate juca, dar avem noroc, pe acest post le mai avem pe Iulia Curea, pe Fernanda da Silva. Restul echipei este foarte bine”

CSM Bucureşti şi Gyor se întâlnesc pentru prima dată într-un meci în Liga Campionilor. Cele două echipe sunt adversare în lupta pentru calificarea în sferturile de finală. Înaintea acestui meci, CSMB şi Gyor ocupă locurile 3, respectiv 2 în Grupa Principală 2, adversara din Ungaria având un avantaj de 2 puncte. În sferturile de finală se califică primele 4 locuri din grupă.

Pentru partida de sâmbătă, Kim Rasmussen nu se poate baza pe Line Jorgensen şi Maria Fisker, ambele fiind accidentate.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY