CSM București, la o victorie distanță de o nouă finală

0
1917

La fel ca și Dinamo, CSM București a profitat de avantajul terenului propriu și a preluat conducerea în semifinala cu Turda. Vicecampionii s-au impus cu 29-23 (12-11) și mai au nevoie de o victorie din două meciuri pentru a merge din nou în ultimul act, la fel ca și în sezonul trecut.

Partida din Giulești n-a fost una de cea mai înaltă calitate, ambele formații evoluând sub nivelul obișnuit. Iancu a făcut diferența în momentele importante, după ce 45 de minute rezultatul a stat sub semnul întrebării.

CSM București a condus pe întreaga durată a meciului, însă a lovit decisiv pe final. Ardelenii au reușit să egaleze de două ori la București, 12-12 și 16-16, dar elevii lui Sundovski s-au dovedit a fi mai inspirați în ultimul sfert de oră. Marijanac și Negru au dus scorul la 23-19 în minutul 48, iar diferența a crescut treptat până la încheierea partidei. Pentru CSM reprezintă a treia victorie consecutivă pe teren propriu în fața Turzii, iar a doua partidă a seriei se va disputa la Turda, joi de la ora 16:00.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM București1229
AHC Potaissa Turda1123

AHC Potaissa Turda

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY