CSM București, la al șaptelea succes în Liga Națională

0
1311

csmb-energia 15-16 sasaHandbaliștii de la CSM București s-au impus miercuri pe teren propriu în fața echipei Energia Tg. Jiu, scor 30-22 (11-13), într-un meci contând pentru etapa a opta a Ligii Naționale. Tigrii și-au trecut în cont cea de a șaptea victorie și cu 21 de puncte (golaveraj +39) se mențin pe primul loc în clasament.

Meciul cu Energia Tg. Jiu a avut două reprize total diferite. În prima, aspectul jocului a fost echilibrat, cele două echipe alternând la conducere, însă fără să se poată desprinde la mai mult de un gol. În minutul 28, oaspeții, care s-au apărat agresiv în prima parte, au reușit să se distanțeze la 11-13, rezultat ce s-a păstrat la finele reprizei.
La debutul reprizei secunde, oaspeții au reușit să marcheze primii, 11-14, dar au urmat 15 minute excelente ale jucătorilor antrenați de Zvonko Sundovski. Cu o apărare foarte bună și cu un joc în viteză imposibil de contracarat, Tigrii au reușit să înscrie de 12 ori, în timp ce gorjenii au punctat de trei ori în această peroadă. În minutul 46, tabela arăta 23-17 pentru CSMB, care nu a mai scăpat hățurile din mână, distanțându-se până la 30-21, diferența maximă. În etapa următoare (6 octombrie), CSMB se va deplasa la Reșița, pentru meciul cu revelația HC Adrian Petrea.

CSM București-Energia Pandurii Tg. Jiu 30-22 (11-13)
CSM București: Blazevic, Iancu – portari; Sîncelean, Pătru, Milosevic 2, Simovic, Stavrositu, Humet 7, Novanc, Șomlea 2, Kostadinovic 5, Marijanac 4, Negru 8, Rotaru 2, Stamate, Militaru.
Energia Tg. Jiu: Șelaru, Bucătaru, Țenghea – portari; Iancu, Nistor 2, Chiruț 5, Țuțu 5, Șoldănescu 1, Păunică 1, Mledenciu 1, Enache, Giotoiu, Dediu 2, Stoica, B. Mănescu 5.
Arbitri: Badiu – Barbu (Cluj)

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY