CSM București, învinsă de Gyor și la București

0
3817

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București a pierdut, scor 25-27 (10-14), meciul cu Győri ETO KC, confruntare contând pentru etapa a patra a Main Round-ului Ligii Campionilor.

Sala Polivalentă din Capitală a fost plină sâmbătă după amiază la derby-ul dintre CSM și Győr. Fanii campioanei României au creat o atmosferă extraordinară și au așteptat revanșa, după înfrângerea suferită în urmă cu o lună în Ungaria.

Partida a fost una echilibrată, Győr impunându-se după un final gestionat perfect. Alături de Cristina Neagu și Amanda Kurtovici, accidentate de mai multă vreme, a stat în tribună și Sabina Jakobsen, care a devenit indisponibilă în ultimul moment.

Dragana Cvijić: “Sunt foarte mândra de echipa mea. La un moment dat, Győr a avut un avans de cinci goluri și este foarte greu să revii în joc, dar  noi am reușit. Câteodată nu câștigi, dar când dai totul te simți foarte bine. Sunt încântată de atmosfera extraordinară creată de suporterii noștri.”

Dragan Đukić: “Cu siguranță, unguroaicele joacă cel mai bun handbal în acest moment. Am încercat să nu le dăm șanse să-și facă jocul. Înainte de orice, vreau să îmi felicit echipa pentru cum a jucat. Ne-a lipsit Sabina Jacobsen. Nici Majda Mehmedović nu a fost alături de noi, dar, chiar și în aceste condiții am avut o apărare bună. Vreau să mulțumesc publicului, care a fost extraordinar! Fanii ne-au ajutat foarte mult. Am luptat până în ultima secundă. Cu siguranță, dacă  vrei să câștigi cu Győr, trebuie să joci perfect.”

Pentru CSM București au evoluat Ion, Ungureanu, Grubisic (10 intervenții) (portari), Radicevic 6 goluri, Lekic 4, Constantinescu 4, Curea 3, Lazovic 3, Bazaliu 1, Omoregie 1, Manea 1, Hagman 1, Cvijic 1, Udriștioiu și Marin.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY