CSM București, în fața debutului în cupele europene: „Ne dorim să ajungem în grupele Cupei EHF”

0
2046

csmb-energia 15-16 sasaVicecampioana României va debuta în acest weekend în cupele europene. O performanță remarcabilă, după ce în urmă cu două sezoane s-a aflat în pragul desființării și a luptat din greu pentru a evita retrogradarea. Acum, CSM București este favorită la calificarea în turul al treilea preliminar, în duelurile cu austriecii de la Bregenz.

Până acum în acest sezon, CSM București a avut o singură sincopă, deplasarea de la Călărași. Liderul la zi din Liga Națională abordează meciul tur cu Bregenz Handball cu un moral bun și este favorită la calificarea în faza următoare a competiției. De altfel, obiectivul stabilit este calificarea în grupele competiției. „E debutul nostru în cupele europene și este o zi importantă pentru noi, după ce acum doi ani eram într-o situație dificilă. Ne dorim să ajungem în grupele Cupei EHF, vom face tot ce ne stă în puteri să ne calificăm. I-am văzut pe austrieci, au o echipă foarte bine organizată și trebuie să avem grijă, să jucăm cu seriozitate. Fiecare minge contează, fiecare gol, ne dorim să merge în grupe, chiar dacă mai e un tur în care putem avea adversari mai dificili, însă acesta este obiectivul pentru anul acesta. Avem prima șansă la calificare.”, ne-a declarat șeful secției de handbal, Bogdan Vasiliu, înaintea duelului de duminică. Zvonko Sundovski va avea tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Tibi Constantinescu, operat înaintea startului sezonului.

Partida tur dintre CSM București și Bregenz Handball va avea loc duminică, de la ora 12:00, în Sala „Polivalentă” din capitală, și va fi transmisă de Digisport. Prețul unui bilet este de 10 lei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY