CSM București este gata pentru deplasarea de la Skopje: „Vreau, cred și sper că vom câștiga meciul cu Vardar”

0
1676

Jucătoarea echipei de handbal CSM București, Cristina Vărzaru, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că Vardar Skopje, adversara din primul meci din cadrul grupei principale II a Ligii Campionilor, este foarte periculoasă pe teren propriu, dar a precizat că formația sa poate câștiga.

”Această grupă principală este mai dificilă decât grupa în care am fost în prima parte a sezonului. Ne întâlnim cu nume mari din handbal. Începem, sâmbătă, cu Vardar în deplasare și pot spune că va fi greu de jucat împotriva unui public ostil. Vom juca într-o sală unde Vardar nu îmi aduc aminte să fi pierdut decât cu Gyor… pentru că acum doi ani a făcut egal cu Buducnost acolo. Deci, Vardar este o echipă care acasă pune mari probleme și e foarte periculoasă. Dar eu sunt optimistă, putem să jucăm un handbal de calitate. Pentru mine cel mai important este meciul următor, cel cu Vardar. Vreau, cred și sper că vom câștiga meciul cu Vardar’, a spus ea.

Vărzaru speră să le surprindă pe handbalistele formației macedonene prin noua tactică impusă de antrenorul Kim Rasmussen: ”Avem o nouă tactică la care lucrăm în continuare. Sper să le suprindem pe adversare mai mult decât ele pe noi. Oricum, valoarea este foarte ridicată și într-o parte și în cealaltă’.

Jucătoarea suedeză Isabelle Gullden este de asemenea optimistă în ceea ce privește o victorie a formației bucureștene în partida de sâmbătă. ”Este un meci dificil, cei de la Vardar au jucătoare puternice. Dar cred că noi progresăm și consider că putem câștiga două puncte în acest meci’, a explicat Gullden.

Echipa de handbal feminin CSM București întâlnește, sâmbătă, de la ora 18,30, în deplasare, formația Vardar Skopje, în prima partidă din cadrul grupei principale II a Ligii Campionilor.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Teodor Ciobanu)
Sursă foto: Silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY