CSM București este favorită în deplasarea de la Savehof » Line Jorgensen: „Meciul cu Savehof este foarte important pentru noi!”

0
1446

csmb-lublin 15-16După un debut convingător în Liga Campionilor, CSM București se află acum în fața primei deplasări din istorie în această competiție. Jucătoarele lui Kim Rasmunssen au prima șansă în duelul de la Savehof, o formație ce a pierdut categoric în prima rundă, 20-33, la Podgorica.

CSM București a plecat în această dimineață în Suedia și va susține două antrenamente înaintea disputei cu Savehof, unul în această seară, de o oră și jumătate, și unul în dimineața meciului, de o oră. Față de partida cu MKS Lublin, conducerea tehnică a echipei a decis ca, pe lângă suedeza Linea Torstensson, accidentată, Iulia Curea și Elena Nicula să nu fie incluse în lot și va miza pe trei portari în prima deplasare din istorie din Liga Campionilor.

Una din cele mai bune marcatoare ale meciului cu Lublin, de săptămâna trecută, Line Jorgensen, este de părere că CSM București are prima șansă în deplasarea de la Partille și victoria este absolut necesară în tentativa echipei de a-și atinge obiectivul, calificarea în Final Four. „Meciul împotriva lui Savehof este foarte important pentru noi, pentru că ne dorim să avem un bun start în această ediție a Ligii Campionilor. Savehof are o echipă tânără cred că suntem favorite în acest meci. Trebuie să jucăm inteligent, să ne facem jocul, pentru că doar așa putem progresa. Cele două puncte sunt foarte importante dacă vrem să ne atingem obiectivul, calificarea în Final Four.”, ne-a declarat daneza de 26 de ani.

Partida dintre IK Savehof și CSM București va avea loc vineri, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct de Digisport și Dolcesport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY