CSM București este cu un pas în grupele Cupei EHF

0
1560

Tigrii și-au adjudecat la o diferență de șapte goluri manșa întâi din turul 3 preliminar al Cupei EHF și au prima șansă la calificarea în grupele competiției: CSM București – Frigorificos Morrazo (Spania) 31-24 (18-13).

Apărarea fantastică și un portar în zi mare – Ionuț Iancu a avut 19 intervenții salvatoare, între acestea aflându-se și patru aruncări de la 7 metri – au făcut diferența în meciul disputat duminică în Sala Concordia din Chiajna. CSM București a condus la un moment dat chiar și cu 10 goluri, ultima dată la 29-19 (min. 53), dar Tigrii s-au relaxat pe final, permițându-le spaniolilor să mai reducă din diferență.

Returul este programat la Cangas, pe data de 29 noiembrie, iar CSM București are indiscutabil prima șansă la calificarea în grupele EHF.

Zvonko Shundovski (antrenor CSM București): ”Sunt un pic supărat pentru că jucătorii mei s-au relaxat în ultimele minute. Ca antrenor, vreau să jucăm tot timpul la cel mai înalt nivel. Mergem în Spania să câștigăm, dar suntem convinși că nu va fi un meci ușor. Încă nu suntem calificați în grupele Cupei EHF, mai avem o manșă de jucat”.

Victor Garcia (antrenor Frigorificos Morrazo): ”CSM București a fost echipa mai bună astăzi, rezultatul este unul corect. Apărarea lor și portarul au făcut diferența. Noi nu am jucat așa cum o facem de obicei. Sper ca în meciul tur să jucăm mai aproape de valoarea noastră”.

CSM București: Iancu, Blazevic – portari, Pătru, Sîncelean, Milosevic 8, Simovic 1, Stavrositu, Constantinescu 3, Humet 4, Novanc 4, Marijanac 7, Negru 1, Rotaru, Stamate 3, Ungureanu, Răpciugă.

Frigorificos Morrazo: Salazar, Lamariano – Simes Otero 6, S. Pousada 1, R. Soliano Garcia 3, J. Soliano Garcia 3, Casarea, Eijo, Krook 2, Da Costa Flores, Cerqueira 1, A. Rosales 3, Muratovic 2, David Garcia 3.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY