CSM București continuă parcursul fără greșeală în Liga Națională

0
5006

La două zile de la remiza de la Podgorica, CSM București s-a impus pe terenul lui ”U” Alexandrion Cluj. Kim Rasmunssen a menajat cinci jucătoare în deplasarea câștigată cu 27-20.

Fără Fachinello, Martin, Manea, Da Silva și Jorgensen, prima accidentată, iar restul menajate, CSM București s-a impus pe terenul lui ”U” Alexandrion Cluj. A fost un meci echilibrat timp de 30 de minute, după care valoarea superioară a oaspetelor și-a spus cuvântul.

Clujencele au condus cu 5-2 în debutul partidei, însă CSM-ul a revenit până la pauză și s-a instalat la cârma partidei. Maria Fisker a adus campioana pentru prima oară în avantaj, 9-8, dar până la încheierea actului tabela de scor a suferit și alte modificări importante. De la 8-10, gazdele au marcat de trei ori consecutiv, prin Chintoan, de două ori, și Laslo și au revenit la conducere. Ultimele trei minute au aparținut însă clar campioanei, care a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 14-12, după ce a reușit și ea, la rândul ei, o serie de patru goluri consecutive.

Actul secund a aparținut în totalitate CSM-ului, care s-a desprins la cinci goluri în minutul 40 după reușita lui Vărzaru și a rezolvat practic soarta meciului. Clujencele nu au putut decât să se apropie la patru goluri, 18-22, scor la care echipa lui Kim Rasmunssen a înscris de cinci ori fără să primească gol și stabilea totodată cea mai mare diferență a partidei. S-a terminat în cele din urmă 20-27, Severin și Tetean marcând în ultimele două minute pentru echipa lui Carmen Amariei. Pentru CSM București a fost ultimul meci intern înaintea derby-ului cu HCM Baia Mare, de săptămâna viitoare, ce va avea loc în Sala „Polivalentă” din București.

”U” Alexandrion Cluj-CSM București 20-27 (12-14)
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Prodan, Măzăreanu (portari), Laslo 5 goluri, Ivan 3, Chintoan 3, Paraschiv 2, Tetean 2, Popa 2, Severin 1, Vălean 1, Dindiligan 1, Moisin, Vasiliu, Boian
CSM București: Iordache, Grubisic, Pessoa (portari), Gullden 5 goluri, Fisker 5, Rodrigues 4, Vărzaru 3, Bazaliu 3, Vetkova 3, Curea 2, Brădeanu 2, Nan, Nicula
Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 3/3
Eliminări: Chintoan, Popa, respectiv Rodrigues, Brădeanu, Vetkova

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY