CSM București confirmă transferul Alexandrinei Barbosa!

0
822

Lotul echipei feminine de handbal CSM București pentru sezonul viitor prinde contur! După prelungirea înțelegerilor cu Cristina Neagu, Jelena Grubisic, Elizabeth Omoregie și transferul Sirabei Dembele, CSM București face o nouă achiziție importantă la linia de 9 metri. Vicecampioana mondială Alexandrina Barbosa a semnat un contract valabil un sezon cu echipa bucureșteană.

Născută la Lisabona, la data de 5 mai 1986, Alexandrina „Sandy” Cabral Barbosa a obținut cetățenia spaniolă în 2012 și vine la CSM București de la formația de primă ligă din Franța, Nantes, pentru care a evoluat din 2018. Sandy se află la cea de-a treia aventură în România, după ce a mai jucat pentru Rulmentul Brașov (2008-2010) și Oltchim Râmnicu Vâlcea (2012-2013). Desemnată „Cel mai bun inter stânga” la Campionatul Mondial din 2019, Barbosa este câștigătoare a Cupei EHF, în 2017, cu Rostov Don, și a disputat o finală a Ligii Campionilor, în 2011, cu SD Itxaco.

„Sunt foarte fericită că am semnat cu CSM București, este un club care își dorește performanță. Avem o echipă frumoasă, cu jucătoare de valoare și un public extraordinar. Sper să-mi ajut viitoarele coechipiere să îndeplinim obiectivele clubului.” – Sandy Barbosa

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY