CSM București caută victoria care i-ar aduce liniștea, la Rostov

0
1990

CSM București va susține vineri (ora 18:00, în direct pe DigiSport și DolceSport) cu Rostov-Don un meci foarte important în grupa C a Ligii Campionilor. Cele două formații nu sunt în cea mai fericită postură, după ce au acumulat câte două puncte în primele patru meciuri. Tigroaicele le-au obținut chiar în urma partidei tur cu Rostov Don, desfășurată la București, scor 24-21. Formația rusă a înregistrat victoria în propriul fief cu FC Midtjylland, scor 26-20.

Deși se mai pot face încă multe calcule în bătălia pentru calificarea în grupele principale, CSM București își poate asigura liniștea încă după acest joc. Cu un succes la Rostov, campioana României are toate șansele să elimine formația rusă din competiție. Cu un rezultat de egalitate, CSMB ar fi tot într-o poziție bună de calificare, având și avantajul meciurilor directe cu Rostov-Don. Varianta pe care nu și-o dorește nimeni, în cazul unui eșec Tigroaicele vor ajunge și la mâna rezultatelor pentru a avansa în faza următoare a competiției.

Delegația CSMB a plecat miercuri seara spre Rostov, cu o escală la Istanbul, având în staff-ul tehnic un nou antrenor, pe Aurelian Roșca. Echipa l-a primit foarte bine pe antrenor în aceste zile și toată lumea este convinsă că Rusia poate reprezenta un nou start către cele mai înalte performanțe. În primăvară, CSM București a reușit o calificare în turneul Final 4 al Ligii Campionilor, răsturnând toate pronosticurile, după un succes cu Rostov care a fost mai clar decât a arătat scorul final, 28-29.

Cu excepția mai vechilor handbaliste accidentate, Line Jorgensen și Cristina Nan, Aurelian Roșca are la dispoziție toată echipa pentru jocul de la Rostov, care va fi condus de o brigadă din Norvegia compusă din Kjersti Arntsen și Guro Roen.

sursă: www.csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY