CSM București caută calificarea în Final Four: „Linia se va trage după meciul retur”

0
2436

CSM București a prefațat manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin printr-o conferință de presă la care au participat directorul general al CSMB, Bogdan Vasiliu, team-managerul Nicolae Luca, jucătoarea Mayssa Pessoa și antrenorul Kim Rasmussen.

Partida dintre CSM București și Rostov Don este programată joi, 31 martie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Capitală.

Kim Rasmussen: ”Suntem în fața unui moment extrem de important, atât pentru clubul nostru, cât și pentru sportul bucureștean. Întâlnim o echipă care nu a pierdut în Liga Campionilor, o echipă cu multă încredere, care știu exact ceea ce joacă și cum știe să pună presiune. Vom fi însă pregătiți, este timpul ca această echipă a noastră să meargă mai departe ca o echipă mare. Au fost unele probleme, nu ne-am putut antrena în formula completă, dar acesta este doar primul meci al acestui sfert de finală. Linia se va trage după meciul retur, iar noi vom fi pregătiți să dăm totul timp de 120 de minute. Cheia acestui meci va fi defensiva și evoluția portarilor, iar noi am pregătit foarte bine aceste aspecte. Important este să nu vindem mingi ușor în ofensivă, să le dăm posibilitatea să înscrie goluri ușoare pe contraatac. Trebuie să jucăm așa cum am făcut-o la Buducnost”.

Directorul general Bogdan Vasiliu a ținut să precizeze că până la ora jocului există speranțe îndreptățile ca toate problemele medicale apărute în ultimul timp la CSMB să fie rezolvate, mai ales că staffului tehnic i s-a alăturat și Adi Ionescu, kinetoterapeutul lotului național.

Mayssa Pessoa: ”Este momentul clubului nostru, trebuie să arătăm cea mai bună față în Liga Campionilor. Întâlnim o echipă tare, cu jucătoare valoroase, precum Ilina sau Managarova, dar și noi avem destule jucătoare importante. Avem șanse, dar trebuie să credem în noi. Putem câștiga acasă și putem merge apoi să emitem pretenții și la Rostov”.

Așa cum a punctat directorul general Bogdan Vasiliu, meciul cu Rostov se va juca cu casa închisă.”Sunt convins că acest meci va stabili un record și de asistență, și de încasări. Dacă am fi avut o sală de 7.000-8.000 de locuri am fi umplut-o. Sperăm ca după alegerile din vară Bucureștiul să beneficieze, în decurs de 1-2 ani, de o sală polivalentă care să corespundă cerințelor de performanță ale CSM București”.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY