corona-csm 15-16Kim Rasmussen a debutat pe banca tehnică a campionei României la handbal feminin cu un meci de mare luptă, disputat luni la Brașov. Tigroaicele au ieșit încă învingătoare și din această partidă, care a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale: Corona – CSM București 26-28 (13-14).

Corona a început mai bine și a condus cu 3-1 și 4-2 (min. 8), dar CSM a revenit și a trecut în avantaj, 5-6 (min. 15),  cu câte trei goluri marcate de Fisker și Gullden. ”Bella” a fost de altfel principala marcatoare a CSMB, cu 9 goluri, dintre care opt au fost din aruncări de la 7 metri. Gazdele nu au renunțat la luptă și au marcat în următoarele șase minute de cinci ori, primind un singur gol, astfel că în minutul 21 tabela arăta 10-7 pentru Corona.

Cu Bella Gullden excelentă la coordonare, cu Oana Manea bine înșurubată pe semicercul advers și cu cvartetul brazilian în teren, Tigroaicele au început să-și intre în ritm. Apărarea a devenit din ce în ce mai eficientă, iar în atac lucrurile au mers așa cum și-a dorit Kim Rasmussen, astfel că CSMB a intrat în avantaj de un gol la pauză.

În partea a doua, echipa Capitalei s-a desprins la patru goluri, 15-19 (min. 40), iar din acel moment a controlat avantajul cu autoritatea unei echipe experimentate. Corona s-a apropiat de câteva ori la două goluri, dar nu a putut pune în pericol victoria CSMB.

Corona Brașov-CSM București 26-28 (13-14)
Corona Brașov: Dedu, Mîrcă, Hosu (portari), Cartaș 10 goluri, Zamfir 4, Ciuciulete 3, Pricopi 3, Rațiu 2, Chiper 1, Neagu 1, Hotea 1, Țăcălie 1, Dincă, Bondar
CSM București: Pessoa, Iordache, Grubisic (portari), Gullden 9 goluri, Rodrigues 5, Fisker 5, Da Silva 3, Vărzaru 3, Brădeanu 1, Martin 1, Fachinello 1, Curea, Jorgensen, Bazaliu, Nan, Manea

sursă text: csmbucuresti.ro
sursă foto: mytex.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu daca fetele de la Corona au citit randurile mele referitoare la meciul dintre Zalau si CSM Buc. Chiar daca au pierdut le felicit pentru atitudine.

LĂSAȚI UN MESAJ