CSM Bucureşti a prelungit înţelegerea cu un jucător de bază! Krsto Milosevic, la vicecampioana României încă două sezoane

1
3793

CSM Bucureşti şi Krsto Milosevic au ajuns la un acord în vederea prelungirii contractului ce expira în această vară. Al treilea marcator al echipei în sezonul recent încheiat, sârbul de 28 de ani rămâne la vicecampioana României încă două sezoane.

Deşi afirma înaintea play-off-lui Ligii Naţionale că şi-ar dori un transfer în străinătate, Krsto Milosevic continuă la CSM Bucureşti. Pion de bază în acest sezon, în care a contribuit decisiv la câştigarea Cupei României şi în obţinerea medaliei de argint, sârbul a semnat un contract valabil pe două sezoane. “Aveam în plan să merg într-un campionat mai puternic, din Vest, Germania fiind în special cel la care agentul meu, domnul Neskov (foto dreapta), şi cu mine ne-am gândit. Unul din cel mai importante lucruri care m-au făcut să rămân, pe lângă oferta foarte bună pentru doi ani, a fost venirea domnului Vasile Stângă la CSM. Deşi cred că sunt un jucător matur la 28 de ani, sunt sigur că el mă poate ajuta să-mi ridic nivelul, prin prezenţa sa sau cu sfaturi sau în oricare alt motiv, pentru că vorbim despre unul dintre cei mai buni jucători din istorie de pe postul pe care joc şi eu. Mi-au oferit contractul înaintea finalei cu Dinamo şi cred că acest lucru m-a ajutat în evoluţiile mele, deşi acestea nu au ajutat la câştigarea titlului. Vreau să îi mulţumesc agentului meu, domnului Slobodan Neskov, fără de care acest lucru nu era posibil. Cred în proiectul CSM-ului, voi sta aici pentru a obţine ceea ce nu am reuşit în România. Am două titluri de vicecampion, am câştigat cupa şi acum stau aici pentru a lua campionatul şi sunt convins că vom atinge această performanţă.”, ne-a declarat Krsto Milosevic.

Krsto Milosevic a ajuns în sezonul 2014-2015 la CSM Bucureşti şi a fost unul din oamenii care au avut un cuvânt împortant în rezultatele echipei din ultimii doi ani.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY