CSM București a mai realizat un transfer, cu o săptămână înaintea debutului noului sezon! Lot de 19 jucători pentru Pau Campos!

0
6842

Lotul pregătit de Pau Campos s-a întărit cu un inter stânga venit de la vicecampioana Spaniei, Ademar Leon. Leonardo Felipe Sampaio Santos s-a alăturat echipei CSMB, iar ieri după-amiază a efectuat primul antrenament în capitala României. Sportivul a semnat un contract pe un sezon cu CSM București și va evolua cu numărul 17.

Născut în Maringa (Brazilia), pe 30.05.1994, Leo va întări linia de 9 metri a Tigrilor, în condițiile în care coordonatorul Sașa Marijanac va absenta de pe teren până în iarnă, după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo din Final Four-ul Cupei României. Brazilianul a evoluat în ultimii doi ani pentru Ademar Leon, una dintre cele mai cunoscute echipe din Peninsula Iberică, alături de care a cucerit o medalie de argint în Liga Asobal, în sezonul precedent. Mai mult de-atât, Santos este campion panamerican în 2016 și a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, alături de naționala Braziliei.

Extrem de entuziasmat de transferul la CSM București, Leo Santos a declarat: „Mă bucur tare mult că am ocazia să fac parte dintr-un club atât de mare și de important pentru handbalul european. O să dau totul pentru echipă și pentru colegi. Este o onoare să port tricoul de la CSM București și, cu siguranță, o să-mi las pielea pe teren la fiecare meci. Vă mulțumesc că aveți încredere în munca mea! Salut, București!”

Bogdan Vasiliu, șeful biroului handbal, a spus despre achiziția brazilianului: „Am fost nevoiți să umplem golul lăsat de accidentarea lui Sașa Marijanac la linia de 9 metri și ne-am orientat către echipe puternice din campionatul Spaniei, acolo unde evoluează jucători extrem de valoroși. Ne așteaptă meciuri tari în această toamnă, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, și cred că Leo se va integra foarte rapid și va aduce un mare plus în atac.”

Lotul CSM-ului pentru noul sezon:

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY