CSM București a cedat la limită pe terenul lui Ystads

0
2171

CSM București a fost învinsă în deplasare de echipa suedeză Ystads IF, cu scorul de 29-28 (14-14), sâmbătă, într-un meci din Grupei D a Cupei EHF la handbal masculin.

Vicecampioana României a suferit a doua sa înfrângere în grupă, după ce weekend-ul trecut remiza acasă cu scandinavii, 27-27.

Debutul meciului a fost echilibrat, cu suedezii la conducere pe tabela de marcaj, dar fără să se desprindă. În min. 13, CSM a trecut pentru prima oară în avantaj, 6-7, după care s-a desprins la 7-11 (21), după patru goluri consecutive. Deși Ystads IF a jucat cu un om mai puțin timp de două minute, CSMB a încasat patru goluri la rând și scorul a devenit egal, 11-11. Cele două echipe au mers cap la cap până la pauză, când scorul a fost de 14-14.

Jocul a stat sub semnul echilibrului și în repriza secundă, cele două echipe alternând la conducere până în min. 51, când gazdele s-au dus la două goluri, 24-22. CSMB a reușit egalarea, 24-24 (54), dar apoi Ystads IF s-a dus iar la două goluri, 26-24 (56), iar echipa antrenată de Zvonko Sundovski a rămas mereu în urmă, suedezii reușind victoria cu 29-28.

O importanță au avut și cele două aruncări de la 7 metri ratate de Marius Stavrositu și Sasa Marjanac.

Spaniolul Javier Humet Gaminde, cu 11 goluri, a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, celelalte goluri fiind înscrise de Iulian Stamate 4, Sasa Marjanac 4, Nicușor Negru 3, Tiberiu Constantinescu 2, Naumce Mojsovski 2, Milos Kostadinovic 1, Adrian Rotaru 1.

Pentru Ystads IF au înscris Lukas Nilsson — 8 goluri, Lukas Sandell 6, Anton Hallbaeck 4, Martin Bager 2, Kim Andersson 2, Hampus Andersson 2, Oscar Zareba 2, Philip Nilsson 1, Emil Hansson 1, Linus Andersson 1.
Meciul a fost arbitrat de muntenegrenii Miljan Vesovic și Novica Mitrovic, delegat EHF fiind estonianul Urmo Sitsi.

CSM București va juca următoarea partidă pe 19 martie, acasă, cu spaniolii de la Helvetia Anaitasuna.
AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY