Csepreghi, decisiv pentru Creteil. Șimicu și Popescu au câștigat la Toulouse

0
1465

alex csepreghi creteilCei trei români din prima ligă franceză au avut parte de rezultate pozitive în prima etapă a campionatului. Creteil a terminat la egalitate, 27-27 cu Chambery, în timp ce St. Raphael s-a impus la Toulouse, 28-26. În Bundesliga, Bogdan Criciotoiu și echipa sa, Eisenach, au pierdut în deplasarea de la Bergischer. Toate meciurile s-au disputat miercuri seară.

Alexandru Csepreghi a fost cel mai bun marcator al lui Creteil în duelul de pe teren propriu, din prima etapă, cu Chambery, scor 27-27. Băimăreanul a înscris de șapte ori pentru formația sa și a oferit două pase decisive, dar a ratat o aruncare de la șapte metri. Csepreghi a înscris ultimele două goluri ale lui Creteil și putea deveni eroul partidei, însă aruncarea sa din ultimele secunde a fost apărată de Yann Genty.

La Toulouse, St. Raphael s-a impus cu 28-26, după un meci în care Alexandru Șimicu și Mihai Popescu au contribuit și ei. Interul adus de la Hamburg a marcat patru goluri, în timp ce portarul născut la Găești a adunat cinci intervenții.

Cele trei goluri ale lui Bogdan Criciotoiu nu i-au ajutat pe cei de la Eisenach în tentativa de a câștiga pe terenul lui Bergischer. În urma acestui rezultat, nou-promovata în Bundesliga ajunge la patru înfrângeri consecutive.

Tot miercuri seară, cei doi români de la Wisla Plock, Vali Ghionea și Dan Racoțea, nu au avut emoții în deplasarea de la Legionowo. Vicecampioana Poloniei s-a impus cu 27-19, într-un meci în care Ghionea a punctat de patru ori, iar Racoțea de două.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY