CSA Steaua Alexandrion București vrea a doua victorie din acest sezon

0
2154

HANDBAL MASCULIN:CSA STEAUA BUCURESTI-AHC POTAISSA TURDA, LIGA NATIONALA (22.08.2015)După meciul de senzație reușit în prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin, CSA Steaua Alexandrion București primește vizita Politehnicii Timișoara, într-un meci ce se va desfășura tot la Chiajna, în Sala Sporturilor „Concordia”.

Echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă a uitat deja succesul cu Potaissa Turda și își îndreaptă atenția către meciul din runda secundă, tot de pe teren propriu, în care va întâlni pe Poli Timișoara. Moralul echipei este unul foarte bun după debutul excelent de sezon, astfel că Georgescu și compania nu concep alt rezultat decât victoria în meciul de joi. „Avem un moral foarte bun după victoria din prima etapă. Ne dorim să câștigăm și acest meci, dar pentru acest lucru trebuie să avem aceeași determinare ca și cu Turda. Poli Timișoara are jucători cu experiență în echipă, au făcut un meci bun cu CSM București, s-au bătut pentru fiecare minge și nu ne așteaptă un meci ușor.”, a declarat managerul echipei, Andrei Cian, înaintea acestui duel.

Pentru meciul cu Poli Timișoara, Laurențiu Dinescu este incert. În rest, Ovidiu Mihăilă va avea întreg lotul la dispoziție pentru duelul de la Chiajna, programat joi, cu începere de la ora 19:45. Intrarea este liberă, iar meciul va fi transmis de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY