Cristina Neagu a revenit pe teren în victoria CSM-ului la Lublin!

0
1015

CSM București s-a impus fără emoții la Lublin, într-un meci care a marat revenirea pe teren după zece luni a Cristinei Neagu. În urma acestei victorii, CSM București este calificată matematic în Main Round.

”Tigroaicele” continuă seria meciurilor fără greșeală în DELO WOMEN`S EHF Champions League. Fetele pregătite de Adrian Vasile s-au impus în deplasarea din Polonia, 28-19 contra celor de la MKS Perla Lublin, și și-au păstrat astfel, primul loc în Grupa B a celei mai puternice competiții întercluburi de pe continent.

Succesul categoric din Polonia a fost dublat de o veste excelentă: cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, a revenit pe teren la zece luni de la operația suferită la genunchiul drept.

Meciul cu MKS Perla Lublin n-a avut istoric, handbalistele noastre au controlat jocul cu autoritate în permanență, avansul considerabil avut pe tabelă oferindu-i tehnicianului Adi Vasile ocazia să le dea mai multe minute și mezinelor din lot.

Cea mai bună marcatoare a ”tigroaicelor” a fost Crina Pintea, autoare a șapte goluri. Au mai înscris pentru CSM București: Itana Grbic – șase goluri, Cristina Neagu, patru goluri, Iulia Curea, Laura Moisă, Elizabeth Omoregie, Dragana Cvijic, Andrea Klikovac – câte două goluri și Linnea Torstensson-  un gol.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY