Crina Pintea, suspendată de HC Zalău până la 1 februarie 2016 ? Gheorghe Tadici: „A plecat fără să anunțe”

0
1310

crina pintea hc zalauPovestea dintre Crina Pintea și HC Zalău pare să fi ajuns la sfârșit. Deși are contract până la 1 februarie 2016 cu gruparea antrenată de Gheorghe Tadici, pivotul de 25 de ani ar putea să nu mai bifeze vreun meci pentru ardelence.

Accidentată, Crina Pintea nu s-a prezentat la programul de recuperare stabilit de club, ceea ce a atras nemulțumirea antrenorului Gheorghe Tadici, care spune ca jucătoarea va fi suspendată până la finalul contractului. „Crina Pintea este accidentată, dar nu s-a prezentat la recuperare, conform programului stabilit. Mâine vom avea o ședință a Consiliului de Administrație și cel mai probabil o vom suspenda până la finalul contractului, până la data de 1 februarie 2016. A plecat la mare fără să anunțe, eu m-am prezentat la program trei zile la rând. Concediile nu sunt stabilite de jucătoare, avem un Regulament de Ordine Interioară care trebuie să fie respectat. Și-a asumat riscul și o să-l simtă.”. ne-a spus antrenorul Zalăului.

De asemenea, din lotul Zalăului nu vor mai face parte Georgiana Ciuciulete, Roxana Varga, Andrada Maior-Pașca și Florina Ciobanu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY