Craiova și Cisnădie încep aventura în grupele Cupei EHF în acest weekend! Oana Țiplea, ultima noutate din echipa lui Alexandru Weber

0
5981

SCM Craiova și Măgura Cisnădie debutează astăzi în grupele Cupei EHF, a doua competiței ca valoare a Europei. Ambele formații vor avea adversare din Danemarca în prima etapă, oltencele urmând să întâlnească acasă pe Nykobing, iar Cisnădie în deplasare pe Esbjerg.

Deținătoarea trofeului va avea o misiune grea astăzi, de la ora 19:15, în direct pe Digisport și Telekom, în condițiile în care întâlnește a doua echipă din campionatul Danemarcei, care a cucerit la finalul lui 2018 Cupa Danemarcei după o finală cu Odense. Pentru Craiova nu vor putea evolua Cristina Zamfir și Ana Maria Țicu, ambele operate la finalul anului trecut. În schimb, cele două brazilience aduse de la Cisnădie, Deonise Fachinello și Mariana Costa, sunt pe foaia de joc.

Măgura Cisnădie merge la Esbjerg cu un lot restrâns pentru a întâlni o formație cu mai multe jucătoare importante ale Europei: Kristina Liscevic, Line Jorgensen, Sandra Toft, Sanna Solberg sau Estavana Polman. Misiunea echipei lui Alexandru Weber se anunță însă foarte grea, în condițiile în care Fachinello și Costa au plecat la Craiova, iar Ionela Goran a decis să se retragă. Ultimul transfer al echipei, Oana Țiplea, de la Gloria Bistrița, nu are drept de joc, având în vedere că se puteau înscrie jucătoare noi pe lista EHF până la 1 ianuarie. Partida Esbjerg-Cisnădie are loc duminică, de la ora 13:30.

sursă foto: Facebook SCM Craiova Handbal Feminin

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY